Over ons /

Veel meer dan karton ...

wat maakt Baron Carton uniek?

We ontwerpen en produceren karton in verschillende toepassingsgebieden. Zowel industriƫle als specifieke verpakkingen, creatieve displays, opvallend POS-materiaal, wij bieden steeds de juiste oplossingen aan.

We ontwerpen een product op maat, dat perfect aansluit bij uw vraag. Voor elk project wordt een 3D-ontwerp gemaakt. Zo bent u zeker dat uw product opvalt in het verkooppunt en dus beter verkoopt.

Bij Baron Caron Carton zijn we gepassioneerd door karton en we delen deze passie graag met u! Ontdek bij uw volgend project wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij luisteren naar uw noden

Bij Baron Carton geloven we niet in problemen, enkel in oplossingen. Voor elk probleem dat u ondervindt met uw product is er een passend oplossing, die we graag samen met u zoeken. We bespreken uw noden en smaen met ons technisch team stellen we een product voor dat aansluit bij uw vraag en budget.

Wij vinden de oplossing voor u

Voor elk project kunnen onze ontwerpers met de nodige software een prototype maken, waardoor u voor de effectieve productie een volledig beeld krijgt van uw product. Zo kan u het karton voelen en testen en bent u er zeker van dat het perfecte product geleverd wordt.

Nieuwigheden

Baron Carton
Baron Carton
Baron Carton
Baron Carton

It's Baron Carton you're looking for? Bel of mail en we horen elkaar.